Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
{ "homeurl": "https://www.gsmreparatiexl.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "70px", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 1, "noresultstext": "Geen resultaat.", "didyoumeantext": "Bedoelde u:", "defaultImage": "https://www.gsmreparatiexl.nl/wp-content/plugins/ajax-search-lite/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "defaultsearchtext": "Voer hier uw toestelnaam in of maak gebruik van het stappenplan hieronder...", "autocomplete": { "enabled" : 1, "lang" : "en" }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "redirectonclick": 0, "trigger_on_facet_change": 0, "settingsimagepos": "right", "hresultanimation": "fx-none", "vresultanimation": "fx-none", "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "iianimation": "1", "analytics": 0, "analyticsString": "ajax_search-{asl_term}" }

Zoekt u een specialist voor een iPad Mini reparatie? Wij kennen deze kleine iPad van Apple van binnen en van buiten en beschikken over ervaren monteurs die u daar op korte termijn mee van dienst kunnen zijn. We maken voor een iPad Mini reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen. We zijn 6 dagen per week beschikbaar en bieden u de mogelijkheid om de reparatie gewoon online aan te melden. Dat betekent dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft, u hoeft er bijvoorbeeld de deur niet voor uit.

Originele onderdelen van iPad

We maken tijdens de iPad Mini reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen, zodat de iPad snel weer werkt zoals u dat gewend bent. Is het scherm van de iPad Mini kapot, gaat de accu nog maar een paar uur mee of start deze tablet zelfs helemaal niet meer op? In die gevallen is het veelal van belang om een of enkele onderdelen te vervangen. We richten ons tijdens de iPad Mini reparatie op een aantal belangrijke elementen in de tablet, zodat u kunt rekenen op een duurzame reparatie waar we bovendien garantie op aanbieden.

6 dagen per week beschikbaar

We zijn 6 dagen per week beschikbaar voor een iPad Mini reparatie, waardoor we u daar ook buiten de kantooruren mee van dienst kunnen zijn. Wilt u er op een zaterdag voor zorgen dat we werken aan een reparatie of vindt u het van belang dat u daar doordeweeks weer zo snel mogelijk de beschikking over heeft? Geen probleem, wij gaan voor u aan de slag op het moment dat het u uitkomt. We komen de iPad bij u ophalen, werken aan de iPad Mini reparatie en brengen het apparaat na afloop weer in werkende staat bij u langs.

Online iPad Mini reparatie aanmelden

U kunt uw apparaat online aanmelden voor een iPad Mini reparatie, aan de hand van de unieke identificatiecode. We zorgen er daarmee voor dat we de juiste onderdelen alvast klaar kunnen leggen en we een specialist kunnen inschakelen die uw apparaat kan repareren. Op die manier kunnen we de iPad Mini reparatie vlot en vakkundig uitvoeren. U kunt online direct uw iPad Mini aanmelden voor een reparatie of contact met ons opnemen voor meer informatie, we zijn u er graag mee van dienst.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week