Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
{ "homeurl": "https://www.gsmreparatiexl.nl/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "70px", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 1, "noresultstext": "Geen resultaat.", "didyoumeantext": "Bedoelde u:", "defaultImage": "https://www.gsmreparatiexl.nl/wp-content/plugins/ajax-search-lite/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "defaultsearchtext": "Voer hier uw toestelnaam in of maak gebruik van het stappenplan hieronder...", "autocomplete": { "enabled" : 1, "lang" : "en" }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "redirectonclick": 0, "trigger_on_facet_change": 0, "settingsimagepos": "right", "hresultanimation": "fx-none", "vresultanimation": "fx-none", "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "iianimation": "1", "analytics": 0, "analyticsString": "ajax_search-{asl_term}" }

iPhone reparatie Oldenzaal

iPhones zijn over het algemeen van goede kwaliteit, maar dit betekent niet dat de telefoon niet kapot kan gaan. Heeft u te maken met een kapotte iPhone en wilt u eigenlijk nog niet investeren in een nieuw toestel? Dan kunt u ervoor kiezen uw iPhone ter reparatie aan te bieden aan GSM Reparatie XL. Van welke voordelen u profiteert als u uw toestel ter reparatie aanbiedt bij onze experts, leest u op deze pagina.

Een iPhone reparatie Oldenzaal is goedkoper dan een nieuw toestel
Natuurlijk moet u een klein bedrag investeren om uw iPhone bij GSM Reparatie XL te laten repareren, maar dit is een veel kleiner bedrag dan de kosten van een nieuwe telefoon. Zeker als uw toestel verder nog goed werkt of als het toestel nog niet zo oud is, raden wij u aan in een iPhone reparatie Oldenzaal te investeren. Na een reparatie kunt u weer vele jaren gebruik maken van uw toestel, zodat u de investering in een nieuwe telefoon nog jaren uit kunt stellen.

GSM Reparatie XL biedt altijd garantie
Een ander voordeel van de iPhone reparatie Oldenzaal van GSM Reparatie XL, is dat wij altijd een garantie bieden op de telefoons die wij hebben gerepareerd. Gaat uw telefoon binnen drie maanden na de reparatie toch nog kapot? Dan repareren wij uw toestel kosteloos nog een keer. Op deze manier voorkomt u dat uw telefoon slechts voor bepaalde tijd gemaakt is en u nogmaals moet investeren in een nieuwe reparatie.

GSM Reparatie XL repareert op ‘no cure no pay’ basis
Het kan voorkomen dat uw telefoon toch niet gerepareerd kan worden door onze experts. In dit geval hoeft u niets te betalen voor de reparatie, maar neemt u de telefoon gewoon weer gratis mee. Het komt niet vaak voor dat wij niets voor onze klanten kunnen doen, maar als dit wel het geval is, hoeft u hier niets voor te betalen. Ook als wij lang naar uw telefoon hebben gekeken om het toestel te maken en veel tijd hebben gestoken in de iPhone reparatie Oldenzaal, hoeft u niets te betalen als het toestel niet gerepareerd is.

GSM Reparatie XL werkt altijd met originele iPhone onderdelen
Sommige reparatiebedrijven werken niet met originele onderdelen, maar gebruiken replica onderdelen bij het repareren van uw telefoon. Als u een iPhone heeft aangeschaft en dit toestel kapot is, wilt u natuurlijk wel dat er originele onderdelen in de telefoon worden gebruikt om het toestel te maken. Bij GSM Reparatie XL heeft u deze garantie altijd, want onze experts werken enkel met de originele onderdelen voor de iPhone. Deze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en passen precies in uw telefoon, wat betekent dat wij u de garantie kunnen geven dat uw telefoon het best gerepareerd wordt.

Wilt u uw iPad laten repareren? Dan kunt u bij GSM Reparatie XL ook terecht voor een iPad reparatie Oldenzaal.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week